ALTIJD ONLINE

Een one pager laat in één pagina precies zien wat jouw bedrijf of product inhoudt. Perfect voor een product launche of informatiepagina. Via de one pager wordt de klant getriggerd om te gaan naar de originele website/webshop. Of afsluitend met een invulformulier of bestelknop. Een voorbeeld van een one-pager is gePlot.nl. Hieronder volgt een voorbeeld One Pager, daaronder kan je jouw gegevens achterlaten.

Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact op, zodat we snel kunnen beginnen met een op maat gemaakte ‘altijd zichtbaar’ pakket!

check this ONE PAGER

Met een one pager wordt de klant in één webpagina overtuigd om te gaan voor een product of dienst. Gebruik van juiste afbeeldingen en interactie om de klant te overtuigen. Afbeeldingen zijn belangrijk.

MAAKT DUIDELIJK

Laat zien wat de klant kan met jouw product of dienst. Overtuiging is belangijk.

Cycling Media is er voor jouw klanten.

STOP MET ZOEKEN

Kies voor een one pager van Cycling Media en de klanten gaan jouw bedrijf vinden. Door juiste kennis en jarenlange ervaring weet Wouter van Cycling Media de klant op interactieve manier te boeien en daarmee een band op te bouwen met nieuwe en bestaande klanten.

WOUTER NIEBOER
Eigenaar

Over Cycling media

Dit is een voorbeeldpagina 'one pager', een pagina die aandacht trekt en die je wilt blijven bekijken. Het moet de klant boeien dat ie over wil gaan tot kopen. Dus waar wacht je nog op? Vul het contactformulier en je hebt binnenkort een hoogwaardige One Pager!

1824

INSTAGRAM POSTS

8

JAAR ERVARING

14

SNELLE OPLEVERING

28

JAAR

Wat klanten zeggen

Contactgegevens

Wouter Nieboer - Eigenaar Cycling Media