Social media voor jouw fietsenzaak

Volledige ontzorging van jouw zakelijke social media.

Het is geen geheim dat sociale media tegenwoordig een cruciale rol spelen bij het aantrekken van klanten en het opbouwen van merkbekendheid. Als fietsenzaak is het belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben om zowel bestaande klanten te behouden als nieuwe klanten aan te trekken. Met meer dan 12 jaar ervaring in de fietswereld en 10 jaar in de social media is dit de perfecte combinatie om jouw fietsenzaak op social media op de kaart te zetten.

Wat kunnen wij betekenen:

Facebook

Content waarmee klanten zich betrokken voelen en een interactie vormen.

Instagram

Jouw bedrijf en producten in foto’s. Creëer een band met een groot bereik.

LinkedIn

Jouw bedrijf op een zakelijk platform met een professionele uitstraling.

Tiktok

Video’s zijn hot! Unieke content en een groot bereik. Denk ook aan REEL’s voor Instagram. 

Nieuwsbrieven

Elke maand een nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen naar jouw klanten.

Google

Jouw bedrijf op Google, dit is het eerste waar klanten jou zoeken.

Facebook, Instagram en Linkedin

Meest bekeken kanalen
149
99
  • Wekelijks een social media bericht met één druk op de knop!

Facebook, Instagram en Linkedin

Inclusief foto- en videografie
449
375
  • Maatwerk social media met foto- en videografie.
    Incl. gratis bedrijfsvideo.

Maatwerk alles online

Besteed jouw online gedeelte volledig uit
529
Vanafprijs
  • Van Instagram, tot nieuwsbrief en webshop beheer. Incl. gratis bedrijfsvideo.

Hoe werkt het

Cycling Media maakt een bericht voor Facebook, Instagram en/of LinkedIn, waarbij het duidelijk is dat het om jouw fietsenzaak gaat. 

Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe het eruit kan zien. Een logo en de naam van het bedrijf in de afbeelding. In de tekst worden eventueel contactgegevens gedeeld, zodat klanten meteen op de website kunnen kijken, een mail kunnen sturen of kunnen bellen naar de winkel.

Jij zelf hoeft dus maar één keer op de knop te drukken om toch online te zijn! Makkelijker wordt het niet en jouw focus blijft gewoon op de verkoop van  producten en reparaties.

We analyseren uw huidige sociale media-accounts om te bepalen wat goed werkt en waar verbetering mogelijk is.

We helpen u bij het ontwikkelen van boeiende content die de betrokkenheid van uw doelgroep vergroot en jouw merk versterkt.

Met de specialisatie foto- en videografie kunnen we maatwerk leveren met identieke foto’s van jouw zaak, merken, personeel en winkel voor een eigen identiteit.

Cycling Media creëert de content en jij bepaald zelf of dit online komt. Je kan met één druk op de knop het bericht online zetten of nog een kleine aanpassing verrichten.

We kunnen doelgerichte advertentiecampagnes opzetten om uw bereik te vergroten en potentiële klanten aan te trekken.

We kunnen uw sociale media-accounts actief beheren, reageren op opmerkingen en vragen van klanten en een positieve online gemeenschap opbouwen.

We volgen de prestaties van uw sociale media-activiteiten en passen onze strategieën aan om de beste resultaten te behalen.

Facebook, Instagram en LinkedIn pakket

Met het Facebook en Instagram pakket zorgen wij ervoor dat er wekelijkse content is voor jouw fietsenzaak. Hierbij moet je denken aan een wekelijks bericht. Alle berichten zijn gepersonaliseerd naar jouw winkel en laten alleen merken zien die jouw winkel verkoopt.

Door de samenwerking met grote fietsmerken bezitten wij unieke content van heel veel merken en hierdoor laat jouw social media unieke en interessante content zien. Wil je een keer eigen foto’s of video’s laten plaatsen? Stuur dan je foto’s en/of video’s naar ons toe en wij zorgen dat het op de juiste manier wordt aangeleverd. 

Het laten fotograferen (of video’s) van jouw winkel en producten kan ook volledig geregeld worden. Bij Cycling Media zijn we gespecialiseerd foto- en videograaf en weten we op unieke wijze de identiteit van jouw winkel online te vertalen. Hiermee ben je volledig ontzorgt van unieke content en weet de klant altijd dat jij voor ze klaarstaat.  

 

Om dit zo goed mogelijk in te richten hebben wij wat gegevens nodig. Om op de juiste manier in te spelen op de behoefte van jouw bedrijf vinden wij het belangrijk om te weten welke merken je verkoopt en of er speciale acties zijn, bijzonder openingstijden of andere activiteiten waar we rekening mee moeten houden.

Een volledig ontzorgt social media begint bij Cycling Media! Laat hieronder al je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met jou op. En heb je nog geen social media accounts, maar wil je dat wel graag? Wij maken deze accounts gratis voor jou aan. Wil je meer dan alleen Facebook en Instagram uitbesteden? Laat in het laatste berichtenblok achter wat je nog meer wilt laten beheren.

Aanmelden

Via onderstaande gegevens kan je jouw fietsenzaak aanmelden en kunnen we meteen van start. Eerst even bellen of bij elkaar langskomen kan natuurlijk ook. Klik dan op de knop hiernaast.