Social media voor fietsenzaken

Ondanks dat Cycling Media veel meer doet dan alleen actief zijn in de fietsenbranche is het bedrijf wel geboren met de gedachte om fietsenzaken te helpen. Met meer dan 12 jaar kennis in de fietsen weten wij als geen ander hoe de markt in elkaar steekt. Dit gecombineerd met meer dan 7 jaar professionele kennis in de social media bieden wij de perfecte hulp voor alle fietsenzaken in Nederland.

Wat kunnen wij betekenen:

Facebook

Content waarmee klanten zich betrokken voelen en een interactie vormen.

Instagram

Jouw bedrijf en producten in foto’s. Creëer een band met een groot bereik.

LinkedIn

Jouw bedrijf op een zakelijk platform met een professionele uitstraling.

Tiktok

Video’s zijn hot! Unieke content en een groot bereik. Denk ook aan REEL’s voor Instagram. 

Nieuwsbrieven

Elke maand een nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen naar jouw klanten.

Google

Jouw bedrijf op Google, dit is het eerste waar klanten jou zoeken.

Facebook, Instagram en Linkedin

Meest bekeken kanalen
149
99
  • De eerste 6 maanden korting op het Facebook en Instagram pakket.

Hoe werkt het

Cycling Media maakt een bericht voor Facebook en Instagram, waarbij het duidelijk is dat het om jouw fietsenzaak gaat. Via een app of programma op de PC kan je dit bericht inzien, eventueel aanpassen en bij akkoord met één druk op de knop plaatsen op het gewenste social media account.

Alle berichten worden gepersonaliseerd met logo’s van jouw bedrijf. Het is hiermee altijd duidelijk dat het daadwerkelijk om jouw fietsenwinkel gaat. Berichten kunnen worden gedeeld op Facebook, Instagram en LinkedIn. Zo ben je met jouw bedrijf meteen zichtbaar op de platformen die het meest bekeken worden. 

Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe het eruit kan zien. Een logo en de naam van het bedrijf in de afbeelding. In de tekst worden eventueel contactgegevens gedeeld, zodat klanten meteen op de website kunnen kijken, een mail kunnen sturen of kunnen bellen naar de winkel.

Jij zelf hoeft dus maar één keer op de knop te drukken om toch online te zijn! Makkelijker wordt het niet. 

Facebook, Instagram en LinkedIn pakket

Met het Facebook en Instagram pakket zorgen wij ervoor dat er wekelijkse content is voor jouw fietsenzaak. Hierbij moet je denken aan een wekelijks bericht. Alle berichten zijn gepersonaliseerd naar jouw winkel en laten alleen merken zien die jouw winkel verkoopt.

Door de samenwerking met grote fietsmerken bezitten wij unieke content van heel veel merken en hierdoor laat jouw social media unieke en interessante content zien. Wil je een keer eigen foto’s of video’s laten plaatsen? Stuur dan je foto’s en/of video’s naar ons toe en wij zorgen dat het op de juiste manier wordt aangeleverd. 

Om dit zo goed mogelijk in te richten hebben wij wat gegevens nodig. Om op de juiste manier in te spelen op de behoefte van jouw bedrijf vinden wij het belangrijk om te weten welke merken je verkoopt en of er speciale acties zijn, bijzonder openingstijden of andere activiteiten waar we rekening mee moeten houden.

Een volledig ontzorgt social media begint bij Cycling Media! Laat hieronder al je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met jou op. En heb je nog geen social media accounts, maar wil je dat wel graag? Wij maken deze accounts gratis voor jou aan. Wil je meer dan alleen Facebook en Instagram uitbesteden? Laat in het laatste berichtenblok achter wat je nog meer wilt laten beheren.

Aanmelden