Het social media medium pakket

Volledige ontzorging van jouw zakelijke social media inclusief foto- en videografie.

Het is geen geheim dat sociale media tegenwoordig een cruciale rol spelen bij het aantrekken van klanten en het opbouwen van merkbekendheid. Als fietsenzaak is het belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben om zowel bestaande klanten te behouden als nieuwe klanten aan te trekken. Met meer dan 12 jaar ervaring in de fietswereld en 10 jaar in de social media is Cycling Media de perfecte combinatie om jouw fietsenzaak op social media op de kaart te zetten.

Facebook, Instagram en Linkedin

Meest bekeken kanalen
449
375
  • Maatwerk social media met foto- en videografie.
    Incl. gratis bedrijfsvideo.

Wat kunnen wij betekenen:

Facebook

Content waarmee klanten zich betrokken voelen en een interactie vormen.

Instagram

Jouw bedrijf en producten in foto’s en REELS (video’s). Creëer een band met een groot bereik.

LinkedIn

Jouw bedrijf op een zakelijk platform met een professionele uitstraling.

Tiktok

Video’s zijn hot! Unieke content en een groot bereik. Denk ook aan REEL’s voor Instagram. 

Nieuwsbrieven

Elke maand een nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen naar jouw klanten.

Google

Jouw bedrijf op Google, dit is het eerste waar klanten jou zoeken.

Hoe werkt het

Cycling Media komt bij jouw fietsenzaak langs om hoogwaardige foto’s en video’s te maken voor social media. Denk bij deze video’s aan verticale video’s die ingezet gaan worden als REELS of video’s op het TikTok account. Reels creëren een gigantisch bereik en hebben al aangetoond dat ze bijdragen aan een verhoogde omzet.

Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe het eruit kan zien van een standaard social media post. Een logo en de naam (en eventueel huisstijl) van het bedrijf in de afbeelding. In de tekst worden contactgegevens gedeeld, zodat klanten meteen op de website kunnen kijken, een mail kunnen sturen of kunnen bellen naar de winkel.

Jij zelf hoeft dus maar één keer op de knop te drukken om toch online te zijn! Makkelijker wordt het niet en jouw focus blijft gewoon op de verkoop van  producten en reparaties.

We analyseren de huidige sociale media-accounts om te bepalen wat goed werkt en waar verbetering mogelijk is.

We helpen bij het ontwikkelen van boeiende content die de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroot en jouw merk versterkt.

Met de specialisatie foto- en videografie kunnen we maatwerk leveren met identieke foto’s van jouw zaak, merken, personeel en winkel voor een eigen identiteit.

We kunnen doelgerichte advertentiecampagnes opzetten om jouw bereik te vergroten en potentiële klanten aan te trekken.

We kunnen jouw sociale media-accounts actief beheren, reageren op opmerkingen en vragen van klanten en een positieve online gemeenschap opbouwen.

We volgen de prestaties van jouw sociale media-activiteiten en passen onze strategieën aan om de beste resultaten te behalen.

Gratis bedrijfsvideo

Kies jij ervoor om de social media van jouw bedrijf volledig te laten beheren door Cycling Media? Goede keuze! Zo weet je zeker dat je social media kanalen meer bereik opleveren dat daarmee je omzet verhoogd kan worden. Bij de afname van het medium pakket sluit je een contract af voor minimaal 6 maanden en ontvang je een gratis bedrijfsvideo! Deze mag je vrij gebruiken, maar wordt natuurlijk ook op social media gebruikt.

Wist je dat een bedrijfsvideo het ook goed doet op de website? Zet het daar dus ook vooral op. Cycling Media kan hierbij ondersteunen.

Laat onderaan deze pagina zoveel mogelijk gegevens achter en wij zullen ervoor zorgen dat jouw social media snel een groot bereik oplevert. Bel voor meer informatie is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Aanmelden

Via onderstaande gegevens kan je jouw fietsenzaak aanmelden en kunnen we meteen van start. Eerst even bellen of bij elkaar langskomen kan natuurlijk ook. Klik dan op de knop hiernaast.