Het Cycling Media large pakket

Volledige ontzorging van jouw online uitingen en website/webshop.

Het is geen geheim dat sociale media en online vindbaarheid tegenwoordig een cruciale rol spelen bij het aantrekken van klanten en het opbouwen van merkbekendheid. Als fietsenzaak is het belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben om zowel bestaande klanten te behouden als nieuwe klanten aan te trekken. Met meer dan 12 jaar ervaring in de fietswereld en 10 jaar in de social media is Cycling Media de perfecte combinatie om jouw fietsenzaak online op de kaart te zetten.

Facebook, Instagram en Linkedin

Meest bekeken kanalen
529
Vanafprijs
  • Van Instagram, tot nieuwsbrief en webshop beheer. Incl. gratis bedrijfsvideo.

Wat kunnen wij betekenen:

Website/shop

Alles in één lijn. Van social media tot website. Jouw bedrijf herkenbaar online.

Privé linkedIn

Via Apostle zorgen we voor unieke content op jouw persoonlijke social media accounts.

Advertenties

Hulp bij offline advertenties. Flyers, posters, folders en nog meer!

Facebook

Content waarmee klanten zich betrokken voelen en een interactie vormen.

Instagram

Jouw bedrijf en producten in foto’s en REELS (video’s). Creëer een band met een groot bereik.

LinkedIn

Jouw bedrijf op een zakelijk platform met een professionele uitstraling.

Tiktok

Video’s zijn hot! Unieke content en een groot bereik. Denk ook aan REEL’s voor Instagram. 

Nieuwsbrieven

Elke maand een nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen naar jouw klanten.

Google

Jouw bedrijf op Google, dit is het eerste waar klanten jou zoeken.

Hoe werkt het

Met het large pakket van Cycling Media zorgen wij ervoor dat alles online geregeld is voor jouw bedrijf. Van hoogwaardige content op social media, tot het schrijven van nieuwsbrieven en het beheren van jouw website. 

Voor het social media gedeelte komen wij langs om foto’s en video’s te maken en dit plaatsen wij op de juiste social media kanalen. Hiermee heb je altijd unieke en exclusieve content. Door gebruik te maken van video’s creëer je een groot bereik op social media en hiermee is al bewezen dat ook de omzet stijgt. Door het gebruik van fotografie weten klanten jouw zaak te herkennen en worden ze eraan herinnert dat jouw winkel er voor ze is. Door interactief te blijven weet je jouw klanten sneller naar de winkel te krijgen.

Door jarenlange kennis met verschillende kassasystemen weten wij of een juiste manier de kassasystemen te koppelen met jouw website. Hierdoor kun je jouw website omtoveren tot webshop en weet je jouw (nieuwe) klanten ook online te vinden en andersom.

Start vandaag nog met Cycling Media door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Gratis bedrijfsvideo

Kies jij ervoor om de social media van jouw bedrijf volledig te laten beheren door Cycling Media? Goede keuze! Zo weet je zeker dat je social media kanalen meer bereik opleveren dat daarmee je omzet verhoogd kan worden. Bij de afname van het medium pakket sluit je een contract af voor minimaal 6 maanden en ontvang je een gratis bedrijfsvideo! Deze mag je vrij gebruiken, maar wordt natuurlijk ook op social media gebruikt.

Wist je dat een bedrijfsvideo het ook goed doet op de website? Zet het daar dus ook vooral op. Cycling Media kan hierbij ondersteunen.

Laat onderaan deze pagina zoveel mogelijk gegevens achter en wij zullen ervoor zorgen dat jouw social media snel een groot bereik oplevert. Bel voor meer informatie is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Aanmelden

Via onderstaande gegevens kan je jouw fietsenzaak aanmelden en kunnen we meteen van start. Eerst even bellen of bij elkaar langskomen kan natuurlijk ook. Klik dan op de knop hiernaast.