Videografie

Video’s op social media worden steeds belangrijker. Ze creëren meer bereik en leveren meer reacties op. Daarnaast blijft een goede video beter hangen bij de kijker dan een foto. Met doordachte scripts en hoogwaardig materiaal realiseert Cycling Media hoogwaardige video content voor social media en websites.

Wil je meer opvallen en unieke content op jouw social media? Video’s zijn niet meer weg te denken en het is daarom belangrijk om de stap te nemen richting video content. Cycling Media heeft ervaring in het creëren van unieke en doordachte video’s die passen bij jouw bedrijf. Met de video’s wordt rekening gehouden met de identiteit en de doelgroep van het bedrijf. Door hier goed over na te denken en een goed script te maken kan er een hoogwaardige video neergezet worden. 

Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig een video te laten maken die naar eigen keuze ingezet kan worden. Zoals bijvoorbeeld voor de website, alleen voor personeel, schermen in de winkel/kantoor of andere doeleinden. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan en we nemen snel contact op!

Portfolio

Bekijk wat Cycling Media al heeft gerealiseerd aan video’s voor verschillende bedrijven en doelgroepen. Kijk ook eens op de Youtube-pagina en abonneer om niks te missen. 

Offerte aanvragen